Rulada de pui cu broccoli

Printeaza

Rulada de pui cu broccoli din: pui, morcovi, broccoli, carne tocata de porc, sunca de porc afumata, oua, tarhon, unt, sare, piper, fasole.

Ingrediente:Rulada de pui cu broccoli

  • 1 pui
  • 2 morcovi
  • 150 g broccoli
  • 150 g carne de porc tocată
  • 200 g şuncă de porc afumată
  • 2 ouă fierte
  • 3-4 fire de tarhon
  • 2 linguri unt
  • sare
  • piper
  • ulei
  • fasole verde, sotată

 

Mod de preparare:

Dezosezi puiul, dar laşi pieliţa pe el. Il speli, îl usuci şi îl condimentezi cu sare şi piper. Tai fâşii morcovii curăţaţi şi desfaci broccoli bucheţele. Fierbi câteva minute morcovii în apă cu sare, adaugi broccoli şi mai laşi trei minute. Strecori legumele şi le laşi să se scurgă.

Ungi puiul, pe interior, cu o treime din cantitatea de unt şi aşezi o treime din cantitatea de came tocată, asezonată cu sare şi piper, după gust, şi două felii mai groase de şuncă. Acoperi cu jumătăţi de ouă (aşezate pe o margine) şi fâşii de morcovi, păstrezi şi pentru garnitură.

Acoperi totul cu restul de came tocată şi pui bucheţelele de broccoli. Rulezi strâns şi legi cu sfoară alimentară.

Aşezi puiul într-un vas termorezistent uns cu puţin ulei, îl ungi cu restul de unt şi presari tarhon. Acoperi cu folie de aluminiu şi laşi la copt 45 de minute. Scoţi folia şi laşi carnea până se rumeneşte. Când s-a mai răcit, tai felii şi serveşti cu garnitură de fasole verde şi morcovi.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.