Rulada de pui cu cartofi

Printeaza

Rulada de pui cu cartofi din: cartofi, ciuperci, ardei grasi, ceapa, piept de pui, patrunjel, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Rulada_de_pui_cu_cartofi

  • 400 g cartofi
  • 400 g ciuperci
  • 2 ardei grași
  • 1 ceapă
  • 1 piept de pui dezosat
  • pătrunjel proaspăt
  • ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Ciupercile, ardeii și ceapa se toacă mărunt. Se încing 4 linguri de ulei și se pun legumele tocate. Se prăjesc până scad, se adaugă pătrunjelul tocat, sare și piper. Se oprește focul. Se bate bine pieptul de pui. Se întinde umplutura preparată anterior pe toată suprafața pieptului.

Se rulează, se leagă cu ață alimentară și se prăjește în ulei bine încins, până se rumenește uniform. Se taie felii. Se curăță cartofii și se taie rondele foarte subțiri. Se prăjesc în ulei bine încins. Se scot pe un șervețel.

Se montează farfuriile. Se formează o grămăjoară de cartofi și deasupra se pun felii de ruladă.

Rulada de pui cu cartofi

Rulada_de_pui_cu_cartofi

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.