Rulada de pui cu cartofi
PrinteazaRulada de pui cu cartofi din: cartofi, ciuperci, ardei grasi, ceapa, piept de pui, patrunjel, ulei, sare, piper.
- 400 g cartofi
- 400 g ciuperci
- 2 ardei grași
- 1 ceapă
- 1 piept de pui dezosat
- pătrunjel proaspăt
- ulei
- sare
- piper
Mod de preparare:
Ciupercile, ardeii și ceapa se toacă mărunt. Se încing 4 linguri de ulei și se pun legumele tocate. Se prăjesc până scad, se adaugă pătrunjelul tocat, sare și piper. Se oprește focul. Se bate bine pieptul de pui. Se întinde umplutura preparată anterior pe toată suprafața pieptului.
Se rulează, se leagă cu ață alimentară și se prăjește în ulei bine încins, până se rumenește uniform. Se taie felii. Se curăță cartofii și se taie rondele foarte subțiri. Se prăjesc în ulei bine încins. Se scot pe un șervețel.
Se montează farfuriile. Se formează o grămăjoară de cartofi și deasupra se pun felii de ruladă.
Rulada de pui cu cartofi
Pofta buna!