Rulada de pui cu cascaval si ciuperci

Printeaza

Rulada de pui cu cascaval si ciuperci din: piept de pui, cascaval, ciuperci, ulei, bacon, sare si piper.

Rulada de pui cu cascaval si ciuperci

 

Ingrediente:

  • 1 piept de pui
  • 150 g caşcaval
  • 10 ciuperci
  • 2-3 linguri ulei
  • 10 felii bacon
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Tai pieptul de pui transversal şi-l baţi cu ciocanul pentru a-l frăgezi. Il condimentezi cu sare si piper, după gust.

Feliezi ciupercile şi le sotezi 2-3 minute în ulei, le laşi la răcorit şi le amesteci cu caşcavalul dat prin răzătoarea mică. Pui umplutura peste pieptul de pui si rulezi.

Infăşori rulada în feliile de bacon, o legi cu sfoară, o aşezi în tavă, o acoperi cu folie de aluminiu şi o dai la cuptor 25-30 de minute, îndepărtezi folia şi o mai ţii la rumenit încă 10 minute.

 

Rulada de pui cu cascaval si ciuperci

Rulada de pui cu cascaval si ciuperci

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.