Rulada de pui cu cascaval si ciuperci
PrinteazaRulada de pui cu cascaval si ciuperci din: piept de pui, cascaval, ciuperci, ulei, bacon, sare si piper.
Ingrediente:
- 1 piept de pui
- 150 g caşcaval
- 10 ciuperci
- 2-3 linguri ulei
- 10 felii bacon
- sare
- piper
Mod de preparare:
Tai pieptul de pui transversal şi-l baţi cu ciocanul pentru a-l frăgezi. Il condimentezi cu sare si piper, după gust.
Feliezi ciupercile şi le sotezi 2-3 minute în ulei, le laşi la răcorit şi le amesteci cu caşcavalul dat prin răzătoarea mică. Pui umplutura peste pieptul de pui si rulezi.
Infăşori rulada în feliile de bacon, o legi cu sfoară, o aşezi în tavă, o acoperi cu folie de aluminiu şi o dai la cuptor 25-30 de minute, îndepărtezi folia şi o mai ţii la rumenit încă 10 minute.
Rulada de pui cu cascaval si ciuperci
Pofta buna!