Rulada de pui cu jambon
PrinteazaRulada de pui cu jambon din: piept de pui, jambon, spanac, ardei, cascaval, iaurt, lamaie.
- 1 felie piept de pui
- 4 felii jambon afumat
- 2 linguri spanac călit
- 1 ardei gras roşu
- 2-3 bastonaşe caşcaval
- 100 g iaurt gras
- coajă rasă de lămâie
- 1 linguriţă zeamă de lămâie
- 1 lingură ulei de măsline
- sare si piper
Mod de preparare:
Baţi uşor pieptul de pui acoperit cu folie alimentară. Separat, întinzi 2 folii de aluminiu şi aşezi feliile de jambon, una lângă alta, cu marginile suprapuse.
Peste jambon pui carnea, o dai cu sare şi piper. Aşezi spanacul, netezeşti şi pui pe lungime caşcavalul şi ardeiul gras. Rulezi şi strângi bine la capete, apoi fierbi ruloul 20 de minute.
Freci iaurtul cu uleiul, coaja şi zeama de lămâie cu sare şi piper si serveşti sosul alături de ruladă.
Pofta buna!