Rulada de pui cu sos de branza

Printeaza

O reteta delicioasa de rulada de pui cu: ciuperci, unt, mascarpone, ceapa, patrunjel,  pesmet, smantana, crema de branza, faina, sare, piper.

Ingrediente:Rulada de pui cu sos de branza

  • 300 g ciuperci
  • 4 piepţi de pui
  • 100 g mascarpone
  • 2-3 legături ceapă
  • o legătură pătrunjel
  • 4 linguri pesmet

Ingrediente sos:

  • 100 ml smântână
  • o lingură unt cu sare
  • 100 g cremă de brânză
  • o linguriţă făină
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Se taie pieptul de pui ca să se poată rula uşor. Se condi­mentează cu sare şi piper şi se unge cu ulei. Separat, se curăţă ciupercile şi ceapa şi se toacă mărunt. Se călesc în puţin ulei, se adaugă ciupercile, pesmetul, mascar­pone, sare şi piper.

Se topeşte untul, se adaugă smântână, crema de brânză, făina, sare şi piper. Se umplu rulourile de pui cu ciuperci şi se aşază în tava tapetată cu ulei şi pesmet. Sosul se pune cu 4-5 minute înainte de a opri cuptorul.

Rulada de pui cu sos de branza

Rulada de pui cu sos de branza

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.