Rulada de pui cu sos de branza
PrinteazaO reteta delicioasa de rulada de pui cu: ciuperci, unt, mascarpone, ceapa, patrunjel, pesmet, smantana, crema de branza, faina, sare, piper.
- 300 g ciuperci
- 4 piepţi de pui
- 100 g mascarpone
- 2-3 legături ceapă
- o legătură pătrunjel
- 4 linguri pesmet
Ingrediente sos:
- 100 ml smântână
- o lingură unt cu sare
- 100 g cremă de brânză
- o linguriţă făină
- sare
- piper
Mod de preparare:
Se taie pieptul de pui ca să se poată rula uşor. Se condimentează cu sare şi piper şi se unge cu ulei. Separat, se curăţă ciupercile şi ceapa şi se toacă mărunt. Se călesc în puţin ulei, se adaugă ciupercile, pesmetul, mascarpone, sare şi piper.
Se topeşte untul, se adaugă smântână, crema de brânză, făina, sare şi piper. Se umplu rulourile de pui cu ciuperci şi se aşază în tava tapetată cu ulei şi pesmet. Sosul se pune cu 4-5 minute înainte de a opri cuptorul.
Rulada de pui cu sos de branza
Pofta buna!