Rulada de pui cu spanac si rosii

Printeaza

Rulada de pui cu spanac si rosii din: piept de pui, spanac, rosii, unt, ulei, oua, pesmet, sare, piper.

Ingrediente:Rulada de pui cu spanac si rosii

  • 4 felii de piept de pui
  • 300 g spanac
  • 10 roşii uscate
  • 20 g unt
  • ulei
  • 2 ouă
  • pesmet
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Spanacul bine curăţat şi spălat se pune la călit în unt topit. Carnea se acoperă cu folie alimentară şi se bate cu ciocanul special. Se presară carnea cu sare şi piper, se aşază spanacul şi câte două roşii uscate.

Se rulează, se prinde fiecare ruladă cu scobitoarea şi se trec prin ouă batute şi pesmet. Se prăjesc în ulei incins.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.