Rulada de pui cu sunca afumata

Printeaza

Rulada de pui cu sunca afumata din: piept de pui, sunca afumata de casa, cascaval, lamaie, boia dulce, condiment vegetal, patrunjel.

Ingrediente:Rulada_de_pui_cu_sunca_afumata

  • 4 file de piept de pui
  • 5-6 felii de şuncă afumată de casă
  • 5-6 felii de caşcaval
  • zeamă de lămâie
  • boia dulce
  • condiment vegetal
  • pătrunjel

 

Mod de preparare:

Stropeşti file-urile de pui cu zeamă de lămâie, le asezonezi cu boia dulce şi condiment vegetal, apoi le baţi bine de tot între folii alimentare, să nu stropeşti faianţa. Pui file-urile unul lângă altul, apoi şunca afumată de casă, tăiată felii şi câteva rotiţe de caşcaval.

Rulezi şi strângi foarte bine. Dacă le-ai pus din start pe folie de aluminiu, îţi va fi mai uşor. Apoi dai rulourile la uptor într-o tavă cu puţină apă amestecată cu ulei. După 15 minute, iei folia şi aco­peri rulada cu alte felii de şuncă afumată de casă şi caşcaval şi laşi până se rumenesc bine de tot (circa 15 minute).

Ornezi cu pătrunjel verde şi serveşti ru­lada cu castraveti muraţi şi 1 pahar cu vin roze.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.