Ruladă de pui

Printeaza

O reteta delicioasa de rulada de pui, praz, ulei de masline, vin alb, capere, tom, piper, sare.

Ingrediente:Ruladă de pui

  • 1 piept de pui
  • 1 fir de praz
  • 3 linguri cu ulei de măsline
  • 150 ml vin alb
  • 2 linguri cu capere
  • 130 g ton în ulei
  • piper
  • sare

 

Mod de preparare:

Taie pieptul de pui în aşa fel încât să obţii o bucată mai mare. Bate uşor cu ciocanul pentru şniţele şi condimentează-l cu sare şi piper. Separat, opăreşte prazul în apă cu sare.

Scurge-l bine, taie-l în rondele şi pune pe bucata de carne. Din loc în loc, aşază caperele, după care întinde tonul scurs.

Rulează cu grijă şi leagă cu aţă alimentară sau prinde cu scobitori. Rula­da astfel obţinută, aşaz-o într-o tavă unsă cu ulei.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.