Ruladă de pui
PrinteazaO reteta delicioasa de rulada de pui, praz, ulei de masline, vin alb, capere, tom, piper, sare.
- 1 piept de pui
- 1 fir de praz
- 3 linguri cu ulei de măsline
- 150 ml vin alb
- 2 linguri cu capere
- 130 g ton în ulei
- piper
- sare
Mod de preparare:
Taie pieptul de pui în aşa fel încât să obţii o bucată mai mare. Bate uşor cu ciocanul pentru şniţele şi condimentează-l cu sare şi piper. Separat, opăreşte prazul în apă cu sare.
Scurge-l bine, taie-l în rondele şi pune pe bucata de carne. Din loc în loc, aşază caperele, după care întinde tonul scurs.
Rulează cu grijă şi leagă cu aţă alimentară sau prinde cu scobitori. Rulada astfel obţinută, aşaz-o într-o tavă unsă cu ulei.
Pofta buna!