Rulada de somon afumat
PrinteazaRulada de somon afumat din: somon, branza, smantana, sunca, marar, icre, unt.
- 12 felii de somon afumat (300 g)
- 300 g brânză de vaci
- 2-3 linguri smântână
- 200 g şuncă de Praga
- 1 legătură mărar
- icre de Manciuria sau de somon
- unt
Mod de preparare:
Pe o folie alimentară transparentă, suficient de lungă şi lată, se aşază somonul astfel încât fiecare felie să acopere puţin din altă felie. Brânza se mixează cu smântână şi se potriveşte de sare. Se adaugă şi mărarul, apoi se aşază peste somon.
Brânza se acoperă cu felii de şuncă. Se rulează în folia alimentară, se strânge bine la capete şi se dă la rece până a doua zi. Se decorează rulada cu mărar şi icre de Manciuria sau de somon.
Pofta buna!