Rulada de somon cu urda si andive

Printeaza

 Rulada de somon cu urda si andive

Ingrediente:Rulada de somon cu urda si andive

  • 400g file de somon afumat
  • 300g urdă proaspătă
  • 500g andive
  • lămâie
  • l00ml ulei de măsline
  • 1leg. mărar
  • linguriţă rasă chimen măcinat
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Se amestecă într-un castron urda cu ceapa dată pe răzătoarea mică. Se adaugă chimenul măcinat, coaja de la jumătate de lămâie, dată pe răzătoarea mică, 3-4 linguri ulei, mărarul tocat cât mai mărunt, sare şi pi­per.

Se omogenizează bine com­poziţia. Se întinde amestecul de urdă pe fileurile de somon, se rulează şi, cu un cuţit bine ascuţit, se taie rulada în felii de cir­ca 2cm grosime.

Se curăţă şi se spală andivele, apoi curăţă şi se spală andivele, apoi se stropesc cu un amestec făcut clin uleiul rămas, zeamă de lămâie, mărar tocat, sare şi piper.

Se serveşte rulada de somon cu salata de andive.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.