Rulada de spanac
PrinteazaRulada de spanac
- spanac
- o cutie cu ciuperci
- 4 ouă pentru amestec şi unul pentru deasupra
- 150 g smântână
- 100 g caşcaval
- sare
- piper
- ulei
- pesmet
- pătrunjel
- ardei şi roşii pentru decor
Mod de preparare:
Spanacul fiert şi mărunţit îl amesteci cu ciupercile spălate şi tăiate mărunt, cele 4 ouă, caşcavalul ras, 100 g smântână. Ungi tăvile cu puţin ulei (sau unt, sau margarină) le tapetezi cu pesmet şi torni amestecul.
Peste una dintre compoziţii torni un ou bătut şi apoi amestecat cu smântână. Dai tăvile la cuptor, la foc mic şi apoi potrivit.
Scoţi din tavă numai după ce s-a răcit, aşezi pe un platou o felie de ruladă simplă şi una cu ou bătut. Decorarea o faci cu pătrunjel, felioare de roşii si rondele de ardei.
Rulada de spanac
Pofta buna!