Rulada de spanac

Printeaza

Rulada de spanac

Ingrediente:Rulada de spanac

  • spanac
  • o cutie cu ciu­perci
  • 4 ouă pentru amestec şi unul pentru deasupra
  • 150 g smântână
  • 100 g caşcaval
  • sare
  • piper
  • ulei
  • pesmet
  • pătrunjel
  • ardei şi roşii pentru decor

 

Mod de preparare:

Spanacul fiert şi mărunţit îl amesteci cu ciupercile spălate şi tăiate mărunt, cele 4 ouă, caşcavalul ras, 100 g smântână. Ungi tăvile cu puţin ulei (sau unt, sau margarină) le tapetezi cu pesmet şi torni amestecul.

Peste una din­tre compoziţii torni un ou bătut şi apoi amestecat cu smântână. Dai tăvile la cuptor, la foc mic şi apoi potrivit.

Scoţi din tavă numai după ce s-a răcit, aşezi pe un platou o felie de ruladă simplă şi una cu ou bătut. Decorarea o faci cu pătrunjel, felioare de roşii si rondele de ardei.

Rulada de spanac

Rulada de spanac

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.