Rulada de vita cu sunca

Printeaza

Rulada de vita cu sunca din: cotlet de vita, praz, usturoi, ceapa, patrunjel, ulei, sunca, maghiran, sare, piper.

Ingrediente:Rulada de vita cu sunca

  • 4 felii de cotlet
  • 1 praz
  • 1 căţel de usturoi
  • 100 g ceapă
  • 1 legătură de pătrunjel
  • 2 linguri ulei
  • 4 felii şuncă presată
  • 1 linguriţă măghiran
  • puţină sare
  • piper
  • 300 ml supă de carne


Mod de preparare:

Feliile de carne se bat cu ciocanul. Ceapa şi usturoiul se taie mărunt, prazul – felii, iar pătrunjelul se toacă mărunt. Se amestecă ingredientele, se condimentează cu sare, pi­per şi maghiran, apoi se lasă deoparte 5 minute.

Pe fiecare felie de carne se aşază câte o felie de şuncă, se ung cu compoziţia de ceapă, se rulează şi se prind cu scobitori. Uleiul se încinge, se adaugă pătrunjelul tăiat mărunt, se pun rulourile de carne şi se prăjesc 5 minute.

Se toarnă apoi supa de carne, se acoperă cratiţa şi se fierb la foc slab, timp de o oră. Dacă scade zeama, se mai adaugă supă de carne.

Se garniseşte cu piure de cartofi şi salată de varză roşie.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.