Rulada de vitel umpluta cu ciuperci
PrinteazaRulada de vitel umpluta cu ciuperci din: pulpa de vitel, ciuperci, ceapa, ulei, unt, vin, cimbru, rozmarin, sare, piper.
- o bucată pulpă de viţel
- 500 g ciuperci
- 2 cepe
- 2 linguri ulei
- 100 g unt
- 200 ml vin alb
- pătrunjel
- un praf rozmarin
- cimbru
- un praf sare
- un praf piper
Mod de preparare:
Carnea se taie în aşa fel încât să se obţină o foaie şi se bate cu ciocanul de carne. Se presară cu sare şi piper şi se freacă apoi cu amestec de rozmarin şi cimbru.
Ciupercile mărunt tocate şi ceapa la fel se pun la călit în ulei. Se presară cu un praf de sare şi se călesc să scadă bine. Se trag de pe foc şi li se pune verdeaţa, potrivind gustul de sare şi piper.
Ciupercile se pun peste carne, se rulează şi se leagă, se unge cu unt şi se aşază în tava de copt. Se toarnă vinul şi se lasă la cuptor circa 50 de minute.
Pofta buna!