Rulada delicioasa cu crema de cacao

Printeaza

Rulada delicioasa cu crema de cacao din: oua, zahar, faina, cacao, unt.

 

Ingrediente:Rulada_delicioasa_cu_crema_de_cacao

Pentru aluat:

  • 4 ouă
  • 150 g zahăr
  • 150 g făină

Pentru crema:

  • 150 g zahar pudra
  • 3 linguri cacao
  • 200 g untul

 

Mod de preparare:

Baţi albuşurile spumă, adaugi zahărul şi baţi până obţii o spumă fermă, ca pentru bezele.

Adaugi, pe rând, gălbenuşurile şi apoi făina, în ploaie. Amesteci uşor, de jos în sus.

Torni compoziţia într-o tavă dreptunghiulară tapetată cu hârtie pentru copt şi introduci la cuptor 15 minute.

Scoţi pe un prosop umezit, rulezi cu hârtie cu tot şi laşi să se răcească.

Pentru umplutură, mixezi untul moale cu zahărul pudră până obţii o spumă. Adaugi cacaua şi amesteci ca să se omogenizeze.

Desfaci blatul din prosop, îndepărtezi hârtia, îl ungi cu cremă şi-l rulezi din nou.

Inveleşti rulada în folie alimentară şi o dai la frigider 1 oră.

Rulada delicioasa cu crema de cacao

Rulada_delicioasa_cu_crema_de_cacao

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 

 


poate iti place si:

Rulada cu branza

Rulada cu cacao si visine

O reteta delicioasa de rulada cu cacao si visine din: oua, sare, faina, zahar, amidon, praf de cacao, foite de gelatina, visine, frisca, branza dulce, lichior de visine si gem de visine. Ingrediente: 4 ouă sare 180 g de zahăr 50 g de făină 50 g amidon 20 g de praf de cacao 3 foiţe […]

Rulada cu crema de cacao

Rulada cu crema de cacao

    O reteta delicioasa de rulada cu crema de cacao, oua, zahar, faina, ulei, esenta de rom si margarina. Ingrediente: 4 ouă 4 linguri de zahăr 4 linguri făină 1 lingură de ulei 1 esenţă rom Incrediente cremă : 150 g margarină 150 g zahăr 2 linguri cacao Mod de preparare: Separi albuşurile de […]

Rulada cu nuca de cocos si cacao

Rulada cu nuca de cocos si cacao

Rulada cu nuca de cocos din: apa, biscuiti, zahar, cacao, nuca de cocos. Ingrediente: 300 ml apă 500 g biscuiţi cacao 5 linguri zahăr 4 linguri cacao 100 g nuca de cocos   Mod de preparare: Apa, zahărul şi cacaua le pui pe foc să dea câ­teva clocote. Obţii astfel un sirop. Macini biscuiţii sau […]

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.