Rulada delicioasa cu carne tocata si spanac

Printeaza

Rulada delicioasa cu carne tocata si spanac din: carne tocata amestec, spanac, ou, ceapa, usturoi, ulei, unt, sare, piper.

Ingrediente:Rulada delicioasa cu carne tocata si spanac

  • 800 g carne tocată amestec
  • 500 g spanac
  • 1 ou
  • 2 cepe
  • 6 căței de usturoi
  • ulei
  • unt
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se fierbe spanacul în apă cu sare. Se scurge de apă și se pasează. Se încinge o lingură de ulei și se prăjește o ceapă tocată. Se adaugă spanacul și se lasă pe foc mic până scade.

Se asezonează cu sare și piper. Se amestecă carnea tocată cu o ceapă tocată, usturoi pisat, ou, sare și piper. Se frământă bine.

Se unge cu unt o formă de chec. Se întinde carnea tocată pe planșa de lucru, folosindu-ne de palme. Se va întinde cât lățimea formei. În mijloc se pune umplutura de spanac și se modelează astfel încât să se formeze o ruladă.

Se pune cu grijă în formă și se coace 60 minute la foc moderat.

Rulada delicioasa cu carne tocata si spanac

Rulada delicioasa cu carne tocata si spanac

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.