Rulada delicioasa cu carne tocata si spanac
PrinteazaRulada delicioasa cu carne tocata si spanac din: carne tocata amestec, spanac, ou, ceapa, usturoi, ulei, unt, sare, piper.
- 800 g carne tocată amestec
- 500 g spanac
- 1 ou
- 2 cepe
- 6 căței de usturoi
- ulei
- unt
- sare
- piper
Mod de preparare:
Se fierbe spanacul în apă cu sare. Se scurge de apă și se pasează. Se încinge o lingură de ulei și se prăjește o ceapă tocată. Se adaugă spanacul și se lasă pe foc mic până scade.
Se asezonează cu sare și piper. Se amestecă carnea tocată cu o ceapă tocată, usturoi pisat, ou, sare și piper. Se frământă bine.
Se unge cu unt o formă de chec. Se întinde carnea tocată pe planșa de lucru, folosindu-ne de palme. Se va întinde cât lățimea formei. În mijloc se pune umplutura de spanac și se modelează astfel încât să se formeze o ruladă.
Se pune cu grijă în formă și se coace 60 minute la foc moderat.
Rulada delicioasa cu carne tocata si spanac
Pofta buna!