Ruladă delicioasa de curcan

Printeaza

Ruladă delicioasa de curcan din: carne de curcan, cascaval afumat, ceapa verde, muschi de porc afumat, fulgi de porumb, lapte dulce, ciuperci, faina, praz, sare, piper, ulei, patrunjel, marar.

Ingrediente:Rulada_delicioasa_de_curcan

  • 600 g carne de curcan
  • 200 g cascaval afumat
  • o legatura ceapa verde
  • 300 g muschi de porc afumat
  • 100 g fulgi de porumb
  • 300 ml lapte dulce
  • 100 g ciuperci
  • 40 g faina
  • un fir praz
  • sare
  • piper
  • ulei
  • patrunjel
  • marar

 

Mod de preparare:

Carnea de curcan se spală, se scurge de apă, se taie felii şi se aşază pe un tocător. Se subţiază fiecare felie uşor cu ciocanul de şniţele, se unge cu ulei şi se condimentează. Se aşază pe fiecare bucată de caşcaval afumat tăiat bastonaşe, muşchi afumat tocat sau tăiat fâşii şi ceapă verde tocată.

Se rulează, se trece fiecare ruladă prin ou bătut condimentat, apoi prin fulgii de porumb pisaţi. Se presează ca să se lipească fulgii, se prăjesc în ulei încins, se scot pe un şervet absorbant şi se păstrează la cald.

Prazul se curăţă, se spală şi se toacă mărunt. Se încinge puţin ulei într-o cratiţă, se căleşte până devine sticlos, apoi se adaugă ciupercile tăiate felii subţiri.

Se condimentează, se prăjesc zece minute, apoi se adaugă laptele dulce amestecat cu făina. Se fierb până se îngroaşă sosul, se ia de pe foc şi se serveşte alături de ruladele de curcan calde.

La umplutul ruladelor se mai poate adauga si marar sau patrunjel tocat.

Ruladă delicioasa de curcan

Rulada_delicioasa_de_curcan

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.