Rulada delicioasa din pulpa de miel
PrinteazaO reteta gustoasa de rulada delicioasa din pulpa de miel din: pulpa de miel, oua, ceapa, sare, piper, verdeata, morcov, frunze de spanac, marar verde si ulei.
- pulpa din spate şi 1 kg carne de miel
- 6 ouă
- 2 cepe mari
- sare
- piper
- verdeaţă
- 1 morcov mare fiert,
- frunze de spanac opărite
- mărar verde
- ulei
Mod de preparare:
Dezosezi pulpa de miel din spate pe care o baţi bine cu ciocanul pentru a se întinde cât mai mult. Căleşti ceapa, toci apoi carnea prin sita măruntă, pui în tocătură sare, piper, verdeaţă şi omogenizezi compoziţia cu 2 albuşuri.
Separat, baţi cu puţină sare gălbenuşurile, încingi uleiul într-o tigaie mare şi din gălbenuşuri faci o omletă. Aşezi pe bucata de pulpă tocătura din carne, pui deasupra omleta din gălbenuşuri şi o acoperi cu frunze de spanac opărite, cu cele de mărar şi cu morcovul fiert.
Rulezi totul de la margine, cu grijă, pui rulada în celofan, o legi la capete şi o fierbi într-un vas cu apă clocotită, timp de 20 de minute.
Când e gata, scoţi rulada, o pui sub teasc şi, când s-a răcit, o tai în bucăţi. Este o ruladă apetisantă, colorată. Serveşti rulada de miel cu salata verde.
Poftă bună!