Tai şoriciul fâşii subţiri de 10-20 cm, le rulezi foarte bine şi le legi strâns cu aţă. Separat, faci o saramură de apă cu sare – la 1 kg de apă pui 2-3 linguri de sare, 3-4 boabe de piper, 3-4 frunze de dafin şi o torni (când s-a răcit) într-un borcan de sticlă […]
Rulada de carne tocata din: carne tocata ameste, slanina cu sorici, paine, ceapa, usturoi, oregano, ou, ciuperci, miere, vin, sare, piper. Ingrediente: 500 g carne tocată amestec o bucată subţire slănină cu şorici 2 felii pâine cu miez o ceapă 2 căţei usturoi o linguriţă oregano un ou 200 g ciuperci din conservă 2 linguri […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.