Rulada dietetica
PrinteazaO reteta de rulada dietetica din: piept de pui, sunca, oua, telemea, broccoli, rozmarin, piper, ulei si sare de mare.
- 500 g piept de pui
- 150 g sunca
- 3 oua mici
- 2 linguri cu telemea
- 500 g broccoli
- rozmarin
- piper
- ulei
- sare de mare
Mod de preparare:
Feliază pieptul de pui. Asezonează feliile cu puţină sare de mare, piper şi rozmarin tocat mărunt. Acoperă-le cu folie alimentară şi bate cu ciocanul de snitele. Da-le la rece. Opăreşte bucheţelele de broccoli în apă cu sare câteva minute, la 2-3 buchete şi sfărâmă-le cu dosul furculiţei.
Bate ouăle într-un castronel, pune brânza rasă, un praf de piper şi piureul de broccoli. Amestecă bine şi răstoarnă compoziţia într-o tigaie unsă cuulei. Rumeneşte-o 2-3 minute, apoi întoarce-o cu ajutorul unei palete. Aşază o folie de aluminiu pe masa de lucru. Aşază carnea asezonată, întinsăRulează cu grijă şi împachetează în folia de aluminiu.
Aşază într-o tavă cu puţină apă şi ulei şi dă la cuptorul încins pentru 30 de minute, îndepărtează cu grijă folia (ai grijă să nu te opăreşti cu abur) şi lasă ruloul cât să se rumenească. Feliază doar după ce s-a răcit.
Rulada dietetica
Pofta buna!