Rulada din 3 feluri de carne tocata cu spanac
PrinteazaRulada din 3 feluri de carne tocata cu spanac din: carne tocata, oua, cascaval, spanac, paine, lapte, patrunjel, sare, piper.
Ingrediente:
- 300 g carne tocată de viţel
- 300 g carne tocată de porc
- 300 g carne tocată de pui
- 2 ouă
- 3 linguri caşcaval ras
- 500 g spanac
- 3 felii pâine
- 1 cană lapte
- 1 legătură pătrunjel tocat
- sare
- piper
Mod de preparare:
Fierbi spanacul în apă clocotită cu sare şi-l laşi să se scurgă într-o strecurătoare. Amesteci toată carnea tocată cu un ou şi un gălbenuş, caşcavalul ras, pătrunjelul tocat şi pâinea înmuiată în lapte şi presată bine.
Potriveşti de sare şi piper şi întinzi compoziţia pe o hârtie de copt, unsă cu grăsime. Pui apoi spanacul fiert şi tocat într-un strat uniform, rulezi strâns, acoperi şi capetele şi aşezi rulada într-o tavă cu puţină apă.
Dai totul la cuptor pentru 40 de minute la foc potrivit. Când e gata, o laşi puţin să se răcească, apoi o tai felii şi le aşezi pe un platou.
Pofta buna!