Ceai de Gălbenele și Echinacea galbenele, echinacea, apa. Ceaiul vine ca un suport natural în acest demers, combinând proprietățile antiinflamatoare și imunostimulatoare ale celor două plante. Acest amestec nu doar că oferă o băutură reconfortantă și plăcută la gust, dar este și un mod excelent de a-ți proteja organismul în mod natural. Reteta Ceai de […]
Rulada din branza de vaci
PrinteazaRulada din branza de vaci
Ingrediente:
- 250 g branza
- 1/2 pachet unt
- 2 linguri cu nuci pisate
- 6-8 catei de usturoi
- 1/2 lamaie
- 4 linguri verdeata (patrunjel si marar)
Mod de preparare:
Rulada din branza de vaci: Branza de vaci se freaca bine cu untul, se adauga nucile pisate, usturoiul pisat, sare si piper. amesteca totul foarte bine. Apoi se adauga sucul de la 1/2 lamaie si verdeata.
Se asaza totul pe un celofan si se ruleaza. Se pune seara la rece iar a doua zi se taie felii, care se infrumuseteaza cu verdeata.
Pofta buna!
Vinul Barolo Monfortino: De la Viță de Vie la Vin de Legendă – Ghidul Complet
Vinul Barolo Monfortino: De la Viță de Vie la Vin de Legendă – Ghidul Complet. Considerat de mulți ca fiind coroana bijuteriilor din Piemonte, Barolo Monfortino de la Giacomo Conterno este un exemplu de măiestrie în vinificație. Monfortino este fermentat în mod natural și maturat în butoaie de stejar pentru multe luni. Este venerat pentru […]