Rulada din carne cu garnitura de mere verzi

Printeaza

Rulada din carne cu garnitura de mere verzi

Ingrediente:

  • 1,5 kg carne (de langa coaste)
  • 500 ml vin alb
  • 4 linguri ulei
  • sare
  • piper

Umplutura:

  • 1 legatura patrunjel
  • 100 g cascaval (sau parmezan )
  • 5 felii de paine
  • sare
  • piper

Garnitura:

  • 6 mere verzi
  • 1 ceapa
  • 100 g boabe de struguri
  • 2 lingurite otet de mere
  • 20 g unt
  • 1 lingurita miere
  • sare

 

Mod de preparare:

Rulada din carne cu garnitura de mere verzi: Se taie carnea in doua pe mijloc (nu pana la capat), se sareaza si pipereaza.

Painea se curata de coaja si se pune in apa, se stoarce si se amesteca cu cascavalul, patrunjelul taiat marunt, sare si piper.

Cu acest amestec se umple carnea, se face o rulada si se leaga cu ata. Se unge cu ulei toata suprafata si se inveleste in foaie de pergament.

Se coace 45 de minute, intre timp se prepara garnitura: se taie merele cuburi, ceapa solzi, iar strugurii se spala.

Intr-un vas de teflon se incalzeste mierea, se adauga otetul, merele, ceapa, strugurii, untul si sarea. Se lasa la foc mic 15 minute.

Carnea se scoate din cuptor dupa cele 45 de minute, i se scoate hartia, se pune garnitura langa ea si se mai introduce la cuptor 10 minute.

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.