Fursecuri cu Cireșe Uscate și Migdale din: unt, zahar alb, zahar brun, oua, extract de vanilie, faina, bicarbonat de sodiu, sare, cirese uscate, migdale, cacao. Fursecurile cu cireșe uscate si migdale sunt o combinație irezistibilă de arome și texturi, perfecte pentru a vă încânta simțurile. Această rețetă vă va arăta cum să pregătiți fursecuri fragede […]
Rulada din carne tocata cu spanac si branza
PrinteazaRulada din carne tocata cu spanac si branza din: carne tocată de vită, oua, pesmet, branza, faina, paine, spanac, ceapa verde, usutroi verde, morcovi, marar, patrunjel, ardei iute, sare, piper, ulei de măsline.
Ingrediente:
- 500 g carne tocată de vită
- 2 ouă
- 2 linguri pesmet
- 6 linguri brânză rasă
- 2 linguri făină
- 1 felie de pâine
- 400 g spanac
- 1 legătură ceapă verde
- 1 legătură usturoi verde
- 2 morcovi
- mărar, pătrunjel
- 1 ardei iute
- sare, piper
- ulei de măsline
Mod de preparare:
Fierbi spanacul şi îl laşi la scurs, apoi căleşti ceapa şi usturoiul şi adaugi spanacul. Condimentezi cu sare, piper şi ardei iute. Pui morcovii la fiert.
Separat, amesteci într-un castron carnea tocată, ouăle, făina, pesmetul, brânza rasă şi pâinea înmuiată şi stoarsă, sarea şi piperul. întinzi amestecul pe o foaie de copt.
Peste stratul de carne pui un strat de verdeţuri, în margine aşezi morcovii feliaţi. Rulezi uşor, cu ajutorul hârtiei de copt.
Dai la cuptorul preîncălzit pentru 15 minute, cu tot cu hârtia de copt, pe care apoi o desfaci şi mai laşi preparatul la foc mic iute, încă 20 de minute.
Rulada din carne tocata cu spanac si branza
Pofta buna!
Fursecuri cu Cireșe Uscate și Migdale