Ruladă din carne de vită

Printeaza

O reteta delicioasa de rulada din carne de vita din: carne de vita, ulei de masline, ceapa, rosie, ardei gras, kaizer, branza, usturoi, pesmet, foi de dafin, supa, otet, zahar si patrunjel.

Ingrediente:Ruladă din carne de vită

  • 800 g carne de vită (o singură felie)
  • 1/2 pahar ulei de măsline extravirgin
  • 1 ceapă
  • 1 roşie
  • 1 ardei gras
  • 40 g kaizer
  • 150 g brânză proaspătă
  • 1 căţel de usturoi
  • pesmet
  • foi de dafin
  • 1 ceaşcă supă
  • 1 linguriţă oţet
  • 1 linguriţă zahăr
  • pătrunjel

 

Mod de preparare:

Unge felia de carne cu puţin ulei şi presar-o cu sare; acoper-o cu feliuţe de kaizer, presară pesmet, pătrunjel şi usturoi pisat şi, la sfârşit, bucăţele de roşii curăţate de seminţe şi fâşii subţiri de brânză. Rulează carnea şi leag-o, după ce ai pus şi 2-3 foi de da­fin în interior. Aşaz-o într-o tavă şi coace-o o oră în cuptor.

Intre timp, toacă şi căleşte ceapa în ulei încins. Adaugă ardeiul gras tăiat fâşii, lasă-1 să se călească uşor, apoi toarnă 1 linguriţă de oţet amestecat cu 1 linguriţă de zahăr. Fierbe sosul 10 minute, apoi toarnă o ceaşcă de supă.

După ce carnea a stat 45 de minute în cuptor, toarnă peste ea sosul pregătit şi mai las-o până când este pătrunsă bine. Când rulada este gata, las-o să se răcorească 15 minute, apoi tai-o felii şi serveşte-o cu sosul alături.

Ruladă din carne de vită

Ruladă din carne de vită

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.