Rulada cu fulgi de ovaz din: ulei, faina, verdeata, ceapa, fulgi de ovaz. Ingrediente: 200 ml apă 100 ml ulei 300 g făină sare 4 legături verdeaţă ceapa verde 50 ml ulei 3 linguri fulgi de ovăz Mod de preparare: Se face o foaie de aluat din 200 ml apă, 100 ml ulei, 300 g […]
Rulada din fulgi de ovaz cu cartofi si carnati
PrinteazaRulada din fulgi de ovaz cu cartofi si carnati din: fulgi de ovaz, faina, praf de copt, margarina, late, cartofi, carnati, sare, piper, nucsoara.
Ingrediente pentru aluat:
- 175 g făină
- 1 linguriţă cu praf de copt
- 125 g unt sau margarină pentru copt
- 60 g fulgi de ovăz zdrobiţi
- puţin lapte
Ingrediente pentru umplutura:
- 175 g cartofi fierţi
- 250 g cârnaţi de porc (gen Cumberland)
- sare şi piper negru proaspăt măcinat
- nucşoară
Mod de preparare:
Pentru umplutură: zdrobeşte cartofii şi amestecă-i cu carnea din cârnaţi.
Presară sare şi piper după gust şi adaugă nucşoara. Formează un rulou cu diam. de 6 cm.
Pentru aluat, amestecă făina cu praful de coptîntr-un bol, apoi cu grăsimea.
Adaugă fulgii de ovăz şi amestecă totul cu apă până obţii un aluat elastic. Preîncălzeşte cuptorul la 200 C.
Intinde aluatul pe o suprafaţă presărată cu făină până obţii o formă dreptunghiulară.
Pune peste aluat, într-o margine, umplutura rulată. Acoperă cu aluatul rămas. Presează marginile ruladei.
Unge rulada cu lapte şi coace-o timp de 30-40 de minute până aluatul devine galben.
Tai-o în felii şi serveşte cu salată verde.
Rulada din fulgi de ovaz cu cartofi si carnati
Pofta buna!
Poate te intereseaza si:
Rulada cu fulgi de ovaz si curmale
Rulada cu fulgi de ovaz si curmale din: fulgi de ovăz, unt de cocos, curmale, ulei, nuci, pudră de roşcove, miere. Ingrediente pentru blat: 300 g fulgi de ovăz 50 g unt de cocos 200 g curmale 1 linguriţă ulei pentru uns folia Ingrediente pentru cremă: 100 g curmale 200 g nuci 50 g unt de cocos 50 g […]
Ruladă cu ciuperci, fulgi de ovaz si cascaval
Ruladă cu ciuperci, fulgi de ovaz si cascaval din: margarina, drojdie, miere, sare, faina, ciuperci, ceapa, fulgi de ovaz, vegeta, marar, oregano, cascaval. Ingrediente: 200 margarină 25 g drojdie 1 linguriţă miere sare făină cât cuprinde Pentru umplutură: 1 kg ciuperci 2 cepe 1 ou 1-2 linguri fulgi de ovăz 1 linguriţă vegeta 1 legătură […]
Pofta buna!