Rulada din legume

Printeaza

Rulada din legume

Ingrediente:

  • 175 g morcovi mici
  • 100 g fasole verde
  • 2 fire praz
  • 15 g unt
  • 100 g ciuperci
  • 1 ardei gras
  • 8 galbenusuri
  • 300 ml smantana grasa
  • 1 lingurita nucsoara
  • 225 g branza rasa

Mod de preparare:

Rulada din legume: Se fierb pe rand in apa sarata morcovii, fasolea si prazul. Se usuca legumele. Se calesc ciupercile in unt.

Se coace un ardei gras, se curata si se taie fasii. Se incinge cuptorul. Se tapeteaza o forma de cozonac cu unt.

Se bat galbenusurile cu smantana si nucsoara. Se condimenteaza cu sare si piper.

Se aseaza jumatate din morcovi si fasole, se presara putina branza, apoi se acopera cu un strat din sos.

Se pune un strat cu jumatate din ardei, se acopera cu branza, apoi sos. Se pune un rand de praz si ciuperci, branza si sos, Se continua; ultimul sa fie branza si sos.

Seacopera cu folie de aluminiu, apoi se pune forma intr-o tava umpluta pana la jumatate cu apa clocotita.

Se da la cuptor 2 ore, pana se intareste. Se lasa la racit, apoi se baga in frigider 4 ore. Se serveste cu sos de rosii.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.