Rulada din muschi de porc cu pancetta

Printeaza

Rulada din muschi de porc cu pancetta din: muşchi de porc, pancetta, ciuperci, nucă, ulei, unt, piper negru, piper roşu, pătrunjel, sare.

Rulada_din_muschi_de_porc_cu_pancetta

Ingrediente:

  • 1 kg muşchi de porc
  • 8 felii de pancetta
  • 200 g ciuperci proaspete
  • 75g nucă
  • 1 ceapa
  • 2 linguri cu ulei
  • 50 g unt
  • 1 lingură cu piper negru
  • 1 lingură cu piper roşu
  • 2-3 fire de pătrunjel
  • sare

 

Mod de preparare:

Curăţă carnea de grăsime şi pieliţe, ciupercile şi ceapa, Taie.carnea pe lung, astfel încât să obţiţo felie mare. Pgne-o între folii de plastic şi bate-o cu ciocanul de şniţele până când ajunge de grosimea potrivită.

Taie mărunt ceapa şi ciu­percile, feliile de pancetta şi căleşte-le împreună în uleiul încins. La final, adaugă sare după gust şi pătrunjelul tocat mărunt.

Pune umplutura de pan­cetta şi ciuperci pe felia de carne bătută şi dată cu sare şi rulează cu grijă. Leagă rulada cu aţă alimentară ca să nu se desfacă în timpul gătirii.

Zdrobeşte piperul roşu şi negru într-un mojar. Dă nuca prin maşina de tocat. Amestecă-le într-o farfurie şi trece rulada de porc prin acest amestec. Pune-o într-o ţavă şi adaugă deasupra bucăţele de unt. Dă-o la cuptorul încins pentru 40-50 de minute, la foc potrivit!

Rulada din muschi de porc cu pancetta

Rulada_din_muschi_de_porc_cu_pancetta

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Iti ploua in gura dupa rulada asta

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.