Rulada din muschi de porc cu pancetta
PrinteazaRulada din muschi de porc cu pancetta din: muşchi de porc, pancetta, ciuperci, nucă, ulei, unt, piper negru, piper roşu, pătrunjel, sare.
Ingrediente:
- 1 kg muşchi de porc
- 8 felii de pancetta
- 200 g ciuperci proaspete
- 75g nucă
- 1 ceapa
- 2 linguri cu ulei
- 50 g unt
- 1 lingură cu piper negru
- 1 lingură cu piper roşu
- 2-3 fire de pătrunjel
- sare
Mod de preparare:
Curăţă carnea de grăsime şi pieliţe, ciupercile şi ceapa, Taie.carnea pe lung, astfel încât să obţiţo felie mare. Pgne-o între folii de plastic şi bate-o cu ciocanul de şniţele până când ajunge de grosimea potrivită.
Taie mărunt ceapa şi ciupercile, feliile de pancetta şi căleşte-le împreună în uleiul încins. La final, adaugă sare după gust şi pătrunjelul tocat mărunt.
Pune umplutura de pancetta şi ciuperci pe felia de carne bătută şi dată cu sare şi rulează cu grijă. Leagă rulada cu aţă alimentară ca să nu se desfacă în timpul gătirii.
Zdrobeşte piperul roşu şi negru într-un mojar. Dă nuca prin maşina de tocat. Amestecă-le într-o farfurie şi trece rulada de porc prin acest amestec. Pune-o într-o ţavă şi adaugă deasupra bucăţele de unt. Dă-o la cuptorul încins pentru 40-50 de minute, la foc potrivit!
Rulada din muschi de porc cu pancetta
Pofta buna!
Iti ploua in gura dupa rulada asta