Rulada din muschi de porc flambata

Printeaza

Rulada din muschi de porc flambata

Ingrediente:Rulada din musRulada din muschi de porc flambatachi de porc

  • 600 g muşchiuleţ de porc
  • 600 g ciuperci
  • 400 g caşcaval
  • 2 ouă
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se taie carnea porţii şi se bate bine, apoi pe fiecare bucată se pun ciuperci, ou fiert, caşcaval, sare şi piper, după care se ruleazăşi se dau prin ou bătut şi făină de grâu.

Se prăjesc în untură până se rumenesc ca gogoşile.

Se ornează pe platou cu 2 fierte şi tot felul de zarzavat şi se servesc la masă flambate.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.