Rulada din muschi de porc cu gogosari rosii

Printeaza

Rulada din muschi de porc cu gogosari rosii

Ingrediente:

  • 1,2 kg muşchi de porc
  • 1 gogoşar roşu
  • 1 ceapă călită
  • 2 căţei de usturoi
  • 2 ouă
  • ulei
  • sare
  • piper
  • 1 pahar de vin
  • 1 linguriţă de boia dulce

 

Mod de preparare:

Muşchiuleţul se fasonează, după care se desface cu cuţitul, până devine ca o foaie dreptunghiulară, apoi se bate cu ciocanul ca să devină uniformă.

Carnea care pică de la fasonarea muşchiului o dăm prin maşina de tocat, o călim cu ceapa la un loc, apoi întindem peste foaia din carne, presărăm sare, piper şi căţeii de usturoi tocaţi mărunt.

Tăiem gogoşarul felii subţiri pe care le aşezăm rânduri peste carnea tocată, rulăm carnea, o legămcu aţă, ungem cu boia, apoi punem ruloul într-o cratiţă şi-l prăjim puţin pe ambele părţi, după care turnăm un pahar de vin şi dăm timp de o oră la cuptor.

După ce s-a răcorit, dezlegăm aţa şi tăiem felii. Se serveşte cu soté din legume sau sosuri, roşii, hrean.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.