Rulada din muschiulet de porc
PrinteazaIngrediente:
- 400 g muschi de porc
- 150 g ciuperci
- 150 g carnaciori
- 100 g costita afumata
- 100 g cascaval
- 100 g ceapa
- 3 oua
- 50 g pesmet
- 50 g pasta de rosii
- marar
- 1 ardei iute
- 100 ml ulei
- sare
- piper
Mod de preparare:
Tai muschiuletul de porc pe lungime il bati putin.
Umplutura o faci astfel:
Calesti ceapa in ulei fierbinte, pui ciupercile taiate, sarea, piperul si mararul. Cand compozitia s-a racit, pui un ou crud, carnaciorii si costita afumata taiata cubulete, cascavalul si 2 oua fierte date pe razatoare.
Daca doresti pui si un ardei iute. Omogenizezi, intinzi umplutura peste muschi, apoi rulezi si-l prinzi cu scobitori sau il legi. Tavalesti rulada prin pesmet si o pui la cuptor in tava cu ulei.
Din cand in cand stropesti friptura cu grasimea din tava, ca sa se prajeasca pe ambele parfi. Cand este gata, il servesti stropit cu pasta de rosii, cu garnitura de cartofi sau pilaf.
Rulada din muschiulet de porc
Pofta buna!