Rulada din piept de curcan cu dovlecei

Printeaza

Rulada din piept de curcan cu dovlecei din: file de piept de curcan, ceapa, ciuperci, dovlecei, ulei de masline, ardei gras, ou, boia dulce, sare, piper, cimbru.

Ingrediente:

  • 1 1/2 file de piept de curcan
  • 1 ceapa
  • 300 g ciuperci felii conservate
  • 2 dovlecei
  • 5 linguri ulei de masline
  • 1 ardei gras
  • 1 ou
  • boia dulce
  • sare
  • piper
  • cimbru

 

Mod de preparare:

Rulada din piept de curcan cu dovlecei: Cureţi ceapa şi speli legumele. Căleşti ceapa în 2 linguri de ulei, ameste­când uşor. După 1 minut, adaugi ciu­percile, ardeii şi dovleceii tăiaţi în cubuleţe şi conti­nui să le căleşti împreună cel mult 1 minut.

După ce legumele s-au răcit, încorporezi oul bătut.

Tai pieptul de curcan în felii subţiri, pe care le baţi cu ajutorul ciocanului pen­tru şniţele. Le aşezi una lângă alta pe folia de aluminiu unsă, ast­fel încât să formeze un dreptunghi.

Intinzi cât mai uniform umplutura pe dreptunghi, presari sare, piper, cimbru şi boia şi rulezi carnea cu ajutorul foliei.

Strângi pachetul la capete şi introduci tava în cuptorul încins, la foc iute, pentru 40 de minute. Scoţi ruloul, îl despa­chetezi cu mare grijă şi continui coacerea la foc mediu, pentru încă 20 de minute, până se rumeneşte.

Serveşti rulada cu garnitură de salată.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.