Rulada din piept de pui la cuptor
PrinteazaRulada din piept de pui la cuptor din: piept de pui, ciuperci, cascaval, ou, morcov, condimente.
- 1 piept pui dezosat, fara piele
- 1/3 conserva ciuperci
- foarte putin cascaval ras (cam 1 lingura)
- 1 albus de ou
- 1/3 cana morcov fiert taiat cubulete mici
- condimente (cimbru si marar)
Mod de preparare:
Se amesteca ciupercile bine scurse cu morcovii storsi de apa in plus cu cascavalul si albusul de ou si se condimenteaza.
Se ia pieptul de pui si se aseaza pe o bucata de folie de aluminiu. Se pune amestecul de mai sus peste pieptul de pui.
Se inveleste in folie in asa fel incat pieptul se fie bine rulat si sa nu curga amestecul si se baga la cuptorul incins cam 20 minute, direct pe grilaj (adica nu in tava sau ceva).
Se poate manca si fierbinte, dar e mai bun rece, cand poate fi feliat.
Pofta buna!
Incoming search terms:
- rulada din piept de pui la cuptor