Rulada din piept de rata cu morcov

Printeaza

Rulada din piept de rata cu morcov din: piept de raţă, ficat de rata, pipotă de raţă, ou, sare morcov, cascaval, fulgi de cocos, unt, ardei graşi diferit coloraţi, sare.

Rulada_din_piept_de_rata_cu_morcov

Ingrediente:

  • 1 piept de raţă
  • 1 ficat şi 1 pipotă de raţă
  • 1 ou
  • sare
  • piper negru măcinat
  • 1 morcov
  • 2-3 linguri caşcaval ras
  • 1 linguriţă fulgi de cocos
  • 1 lingură unt
  • 3 ardei graşi diferit coloraţi

Mod de preparare:

Speli pieptul de raţă, îl usuci între şervete şi, fără să-l cureţi de piele, îl baţi cu ajutorul ciocanului pen­tru şniţele, până rezultă o foaie de carne pe care o cureţi de piele şi o presari cu sare şi piper.

Fierbi oul tare, în apă uşor sărată. Separat, fierbi ficatul şi pipota în apă uşor sărată, apoi le treci prin maşina de tocat carne şi întinzi uni­form pasta pe suprafaţa pieptului.

Decojeşti oul şi scoţi gălbenuşul. Peste umplutura din ficat şi pipo­tă, presari gălbenuşul. Aşezi morcovul şi rulezi, după care legi strâns ruloul, cu sfoară sau aţă mai groasă.

Pui la fiert apă uşor săra­tă, iar când clocoteşte, pui rulada şi fierbi la foc mediu, pentru aproximativ 40 de minute.

Scoţi rulada şi îndepărtezi sfoara. O ungi cu unt topit şi o presari cu caşcaval amestecat cu fulgi de cocos. O tai în felii şi o serveşti cu fâşii de ardei gras.

Rulada din piept de rata cu morcov

Rulada_din_piept_de_rata_cu_morcov

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.