Rulada din slaninuta

Printeaza

Se aleg câteva bucăţi de slăninuţă 4 subţire care să aibă şi câteva rânduri de carne.

Se fierb cu mirodenii (foi de dafin, boabe de piper ) şi sare. Se scot, se lasă la răcit, dar nu de tot, să fie călduţe.

Se împănează cu usturoi, se presară boia dulce şi se rulează de la un capăt la altul ca o ruladă, legându-le cu o sfoară pentru a le fixa.

După ce s-au răcit se pot tăia. Vor avea un aspect plăcut între celelalte aperitive şi un gust apetisant.

Rulada din slaninuta

Rulada din slaninuta

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.