Rulada din spanac cu urda si somon

Printeaza

Rulada din spanac cu urda si somon din: spanac, chifle, pesmet, oua, sare, piper, nucsoara, somon afumat, urda, iaurt, gelatina, marar, patrunjel.

Ingrediente:

-pentru rulada de spanac:

  • 500 g spanac congelat
  • 2 chifle
  • 1 lingura pesmet
  • 6 oua
  • Sare,piper,nucsoara

-pentru umplutura:

  • 200 g somon afumat
  • 400 g urda
  • 100 g iaurt
  • Sare, piper alb
  • 3 foi de gelatina
  • 200 g smantana
  • 2 linguri de marar tocat
  • 1 lingura de patrunjel tocat fin

 

Mod de preparare:

Dezgheti spanacul si-l lasi sa se scurga bine de tot. Inmoi chiflele in apa. Tapetezi o tava cu hartie de copt si preincalzesti cuptorul la 200 grade C.

Scurgi chiflele de apa, toci spanacul foarte fin si-l amesteci cu painicile.

Separi albusurile de galbenusuri. Adaugi in spanac pesmetul si galbenusurile, condimentezi cu sare, piper si nucsoara.

Bati spuma albusurile si le incorporezi in spanac.pui aluatul in tava si-l dai la cuptor sa se coaca 15 minute.

Dupa ce scoti tava, tragi rulada de margini si o pui pe un servet curat de bucatarie.

Scoti hartia de copt si, cu ajutorul servetului, rulezi aluatul, apoi il dai la rece.

Pentru umplutura, inmoi gelatina in apa rece. Somonul il tai in felii sau batonase.

Amesteci branza cu iaurt, condimente, marar si patrunjel, pana obtii o crema. Dizolvi gelatina intr-un vas mic si o incorporezi in masa de branza.

Bati smantana si o amesteci tot cu branza. Desfasori cu atentie rulada, pui crema de branza pe ea si pe o margine asezi feliile de somon.

Infasori iar rulada, cat poti de strans, dupa care o dai la frigider pentru 2 ore. Apoi o servesti.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 

 


poate iti place si:

Rulada de spanac cu branza si somon

Rulada de spanac cu branza si somon din: spanac, chifle, pesmet, oua, sare, piper, lapte, unt, file de somon, branza de vaci, iaurt, sare, piper alb, gelatina, marar, patrunjel. Ingrediente: rulada de spanac: 500 g spanac congelat, tocat 2 chifle 1 lingura pesmet 6 oua sare piper nucsoara 4 linguri lapte 20 g unt umplutura: […]

 

Rulada de somon cu sparanghel

Ruladă de somon şi spanac

Ruladă de somon şi spanac Ingrediente: 400g file de somon proaspăt l,2kg spanac verde 200g cremă de brânză Mascarpone 1 leg. ceapă verde 2 ou 4 linguri pes­met 50ml ulei 1 lămâie 7-8 frunze de busuioc sare piper   Mod de preparare: Se curăţă şi se spală bine spana­cul, se scurge de apă şi se […]

 

 

Pofta buna!

 

 

1 comentariu

  1. Imi place rulada de spanac. Eu fac des rulada de spanac cu branza si sunca. O sa incerc si varianta voastra cu somon.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.