Rulada de dovleac cu branza dulce

Printeaza

Rulada de dovleac cu branza dulce din: oua, faina, zahar, zahar vanilat, crema de dovleac, nuca macinta, sare, praf de copt, zeama de lamaie, crema mascarpone, zahar pudra, zahar vanilat si galbenusuri.

 

Ingrediente:

foaie:

  • 4 oua
  • 4 linguri cu faina
  • 4 linguri zahar
  • un plic zahar vanilat
  • 300 g crema de dovleac
  • 2 linguri nuca maicnata
  • un praf de sare
  • un praf de copt
  • zeama de la o lamaie

crema:

  • 300 g crema de mascarpone
  • 200 g zahar pudra
  • un plic zahar vanilat
  • 3 galbenusuri

 

Mod de preparare:

separă albuşurile de gălbenuşuri. Albuşurile se bat spumă, se adaugă zahărul în ploaie, gălbenuşurile, vanilia, nucile măcinate, crema de dovleac, praful de copt stins în zeama de lămâie şi, la sfârşit, se adaugă făina cernută.

amestecă uşor, să nu se lase, şi se toarnă în tava tapetată cu hârtie pentru copt. coace 40 de minute, la foc potrivit.

După ce s-a copt, se scoate şi, cu ajutorul unui prosop de bucătărie, se desface de hârtie şi se rulează astfel încât să nu se rupă şi să se poată umple.

Separat, într-un bol, se bat gălbenuşurile cu zahărul pudră, se adaugă brânza mascarpone şi zaharul vanilat si se umple foaia de rulada.

ruleaza si se lasa cateva ore la rece. orneaza cu frunze de menta.

 

Rulada de dovleac cu branza dulce

Rulada_de_dovleac_cu_branza_dulce

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.