Rulada cu dovlecel, vinete si crema de branza

Printeaza

Rulada cu dovlecel, vinete si crema de branza din: vânătă, dovlecel, roşii uscate conservate în ulei, crema de branza, oua, usturoi, otet, ulei cu aroma de rozmarin, sare, piper alb macinat, rozmarin verde, măsline.

 

Ingrediente:

  • 1 vânătă
  • 1 dovlecel
  • 2-3 roşii uscate conservate în ulei
  • 500 g cremă de brânză
  • 2 gălbenuşuri
  • 1 căţel de usturoi
  • 1 lingură oţet
  • 1 lingură ulei cu aromă de rozmarin
  • sare
  • piper alb măcinat
  • 2 fire rozmarin verde
  • 50 g măsline
  • 1 lingură ulei pentru uns vasele

Mod de preparare:

Decojeşti dovlecelul şi vânătă şi le tai partea din­spre cotoare. Tai legumele pe lungime, în felii subţiri, pe care le pre­sari cu puţină sare.

Frigi puţin dovleceii, până când îşi schimbă culoarea şi se înmoaie puţin. Speli feliile de vinete, le scurgi pe şervete absorban­te şi le frigi, de asemenea, pe, grătarul uns cu un şervet îmbibat în ulei.

Mixezi în blender crema de brânză, roşiile tăiate, usturoiul curăţat, uleiul aromat, gălbenuşurile şi oţetul, până obţii o pastă omoge­nă. O sărezi şi condimentezi după gust.

Ungi feliile de legume cu brânză, le rulezi şi le prinzi cu scobitori. Le aşezi pe verticală, unele lângă altele, într-un vas termorezistent uns cu ulei şi le coci la foc mediu, pen­tru 25 de minute.

Le decorezi cu măsline şi rozmarin şi le serveşti alături de pasta de brânză rămasă.

 

Rulada cu dovlecel, vinete si crema de branza

Rulada_cu_dovlecel_vinete_si_crema_de_branza

Pofta buna!

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.