Rulada dulce cu nuca de cocos

Printeaza

Rulada dulce cu nuca de cocos

Rulada dulce cu nuca de cocos

Ingrediente:

  • 500 g biscuiţi cu cacao
  • 375 ml lapte dulce
  • 130 g unt
  • 150 g zahăr tos
  • cacao
  • un plic cu cremă de vanilie instant
  • zahăr vanilinat
  • o lingură de esenţă de rom
  • 100 g nucă de cocos
  • pudră de scorţişoară
  • miezuri de nucă

 

Preparare:

Crema se prepară conform instrucţiunilor de pe plic, se amestecă împreună cu 50 g nucă de cocos şi se introduce la rece.

Biscuiţii se sfărâmă cu un suci-tor până când devin ca o pudră, se pun într-un vas mai mare şi se amestecă bine cu trei linguri de pudră de cacao şi o linguriţă de pudră de scorţişoară.

Intr-o oală se pun la fiert laptele, zahărul tos şi untul. Când a început să fiarbă se ia de pe foc, se adaugă esenţa de rom şi două pliculeţe cu zahăr vanilat. Se amestecă, apoi se toarnă peste ingredientele din vas.

Se omogenizează până când rezultă o pastă omogenă. Se întinde pe o folie de plastic într-o foaie subţire, se unge cu crema de vanilie, se rulează, apoi se trece prin restul de nucă de cocos şi se înfăşoară cu folie alimentară.

Se introduce la rece şi se lasă minimum 30 de minute, apoi se taie în felii subţiri.

Ruladă dulce cu nuca de cocos

Ruladă dulce cu nuca de cocos.jpg

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Foarte gustoasa rulada cu cocos. Un desert foarte, foarte bun.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.