Rulada dulce cu iaurt

Printeaza

Rulada dulce cu iaurt din: zahar, oua, iaurt, faina, malai, praf de copt, sare.

Ingrediente:Rulada dulce cu iaurt

Pentru blat:

  • 150 g zahăr
  • 4 ouă
  • un plic zahăr vanilat
  • 50 g făină
  • 75 g mălai
  • un plic praf de copt
  • sare

Pentru umplutura:

  • 500 g iaurt bine scurs
  • gelatină pentru 500 g de produs
  • 100 g zahăr pudră

 

Mod de preparare:

Pentru blat, se amestecă ouăle întregi cu cele două tipuri de zahăr şi sarea.

Se macină o tură mălaiul pentru a fi mai fin, se amestecă cu făina şi praful de copt şi apoi se pune peste crema de ouă.

Se toarnă aluatul într-o tavă tapetată cu hârtie de copt şi se coace 15 minute.

Intre timp, se pregăteşte gelatina, conform indicaţiilor de pe pachet, se amestecă apoi cu iaurtul bine scurs si zahărul.

Imediat ce este copt aluatul, se scoate hârtia, se rulează şi se lasă să se răcească aşa.

Se umple apoi cu iaurt, se rulează şi se lasă 4 ore la rece.

 

Pofta buna!

 

 

 


poate iti place si:

Rulada dulce cu nuci

Rulada dulce cu nuci

Rulada dulce cu nuci din: faina, ulei, otet, sare, nuci, zahar, oua. Ingrediente: Pentru aluat: 200 g făină 8 linguri apă caldă o lingură ulei 1/2 linguriţă oţet alb 1/2 linguriţă sare Pentru umplutură: 350 g nuci mărunţite 2 albuşuri 150 g zahăr pudră Pentru copt: un ou   Mod de preparare: Pentru aluat, peste […]

Rulada_dulce_cu_cirese

Rulada dulce cu cirese

Rulada dulce cu cirese din: oua, zahar, faina, praf de copt, cirese, smantana, branza de vaci, gelatina, gem de cirese. Ingrediente: 4 ouă 180 g zahăr 200 g făină un praf de copt 400 g cireşe 500 ml smântână dulce 50 g zahăr-pudră un plic zahăr vanilat 400 g brânză de vaci 4 foi gelati­nă […]

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.