Rulada exotica din pulpa de porc

Printeaza

Rulada exotica din pulpa de porc din: pulpa de porc, caise, prune uscate, smochine, stafide, nuci, alune, vin, coniac, sare, piper.

Ingrediente:Rulada exotica din pulpa de porc

  • 500 g pulpa de porc
  • 150 g caise
  • 100 g prune uscate
  • 100 g smochine proaspete sau uscate
  • 100 g stafide galbene
  • 100 g nuci
  • 100 g alune
  • 200 ml vin alb dulce
  • 150 ml coniac
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Intinzi carnea pe o planseta, o bati usor cu ciocanul de snitele doar pentru a o netezi, fara a o subtia si o presari cu sare si piper, dupa gust. Rulezi si o pui la rece timp de 20 de minute pentru a se con-dimenta.

Intre timp, pui la inmuiat caisele, prunele, smochinele in apa calduta si stafidele in coniac.

Cureti de coaja nucile, alunele si le sfarami sau le tai bucati mari. Scoti carnea din frigider, o intinzi din nou pe planseta si asezi pe una din laturi, in lungul ei, fructele bine scurse.

Rulezi carnea si o legi cu ata ca sa nu se desfaca in timpul prepararii. Ruloul obtinut il asezi intr-o ta­va, adaugi zeama in care s-au hidratat fructele, vinul si coniacul, eventual fructele ramase, apoi dai la cuptor pen­tru o ora.

Din timp in timp, stropesti cu sosul din tava. O scoti cand e frumos rumenita si o aduci la masa taiata felii si garnisita cu fructe.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.