Rulada fara coacere cu branza dulce
PrinteazaRulada fara coacere cu branza dulce din: branza de vaci, scortisoara, iaurt, zahar, tarate, unt, migdale, caju.
Pentru umplutură:
- 150 g brânză slabă de vaci
- 1 linguriţă rasă de scorţişoară
- 1 lingură cu iaurt
- 1 lingură cu zahăr brun
Pentru aluat:
- 2 linguri tărâţe
- 1 cub de unt
- 1 lingură migdale măcinate
- 1 lingură caju macinat
- 1 lingură cu zahăr brun
- apă pentru omogenizare
Mod de preparare:
Prepară aluatul frământând toate ingredientele enumerate mai sus. La final trebuie să obţii o cocă potrivită, care să se poată modela cu un făcăleţ.
Intinde amestecul pe o tavă şi, între timp, ocupă-te de umplutură.
Intr-un bol micuţ, încorporează brânza, iaurtul, scorţişoara şi zahărul până se omogenizează. Răsfaţă cu acest mix blatul, du|pă care rulează totul cu grijă.
Lasă prăjitura la cuptor vreme de 2 ore, apoi tai-o rondele şi savureaz-o.
Pofta buna!