Rulada fara coacere cu branza dulce

Printeaza

Rulada fara coacere cu branza dulce din: branza de vaci, scortisoara, iaurt, zahar, tarate, unt, migdale, caju.

Ingrediente:Rulada fara coacere cu branza dulce

Pentru umplutură:

  • 150 g brânză slabă de vaci
  •  1 linguriţă rasă de scorţişoară
  •  1 lingură cu iaurt
  •  1 lingură cu zahăr brun

Pentru aluat:

  • 2 linguri tărâţe
  •  1 cub de unt
  •  1 lingură migdale măcinate
  •  1 lingură caju macinat
  • 1 lingură cu zahăr brun
  • apă pentru omogenizare

 

Mod de preparare:
Prepară aluatul frământând toate ingredientele enumerate mai sus. La final trebuie să obţii o cocă potrivită, care să se poată modela cu un făcăleţ.

Intinde amestecul pe o tavă şi, între timp, ocupă-te de umplutură.

Intr-un bol micuţ, încorporează brânza, iaurtul, scorţişoara şi zahărul până se omogenizează. Răsfaţă cu acest mix blatul, du|pă care rulează totul cu grijă.

Lasă prăjitura la cuptor vreme de 2 ore, apoi tai-o rondele şi savureaz-o.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.