Rulada cu fasole verde
PrinteazaRulada cu fasole verde din: oua, smantana, sare, piper, ulei, fasole verde, cascaval, sunca.
pentru rulada:
- 5 oua
- 150 g smantana
- sare
- piper
- ulei
pentru umplutura:
- 250 g fasole verde
- 300 g cascaval
- 300 g sunca
Mod de preparare:
Aşezi o cratiţă la fiert cu apă şi sare. Când începe să dea în clocot, pui fasolea verde, spălată şi curăţată la ambele capete, aproximativ 10 minute.
O scoţi din apă şi o laşi la răcit. Caşcavalul şi şunca le tai felii subţiri.
Pentru ruladă, baţi ouăle cu smântână, sarea şi piperul. Incingi cuptorul. întinzi într-o tavă dreptunghiulară hârtie de copt pe care o ungi cu ulei. Torni ouăle şi dai ta cuptor până se rumenesc.
Scoţi tava şi aşezi pe ea, cât e caldă, feliile de caşcaval şi de şuncă, fasolea şi rulezi.
Desprinzi uşor de pe hârtia de copt, după ce s-a răcit.
Rulada cu fasole verde
Pofta buna!