Rulada cu ficat si ceapa

Printeaza

Rulada cu ficat si ceapa din: carne de porc sau viţel, ficat de pui, ceapa, untura, sare, piper.

Ingrediente:Rulada cu ficat si ceapa

  • 1 kg carne de porc sau viţel
  • 300 g ficat de pui
  • 2 cepe
  • 1 lingură untură
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Speli carnea şi o baţi cu ciocanul pentru şniţele, până vei obţine o bucată întreagă cu grosimea de 1 cm, peste care presari sare. Căleşti ceapa tăia­tă mărunt, împreună cu ficatul tăiat bucăţele.

Când sunt gata, le dai prin maşina de tocat (după ce s-au răcit) sau le toci folosind robotul de bucătărie, întinzi foaia de carne, iar deasupra pui compoziţia de ficat cu ceapă condimentată, rulezi şi legi ruloul cu sfoară.

Aşezi ruloul într-o tavă de chec şi adaugi o cană cu apă, apoi dai forma la cuptor, la foc potrivit.

Când serveşti, tai rulada felii, scoţând sforile înainte.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.