Rulada cu ficat de gasca

Printeaza

Rulada cu ficat de gasca din: muschiulet de vita, ficat, lapte, gelatina, ulei, sare, piper.

Ingrediente:

  • 500 g muşchiuleţ
  • 250 g ficat de gâscă
  • 200 ml lap­te
  • sare
  • piper
  • 2 linguri praf de gelatină
  • 400 ml ulei

 

Mod de preparare Rulada cu ficat de gasca:

Muşchiuleţul se curăţă, se spală şi se pune într-o cratiţă, la marinat. Se toarnă peste el uleiul şi se lasă în frigider 2 zile.

Ficatul de gâscă se condimentează cu piper şi se înmoaie în lapte rece timp de o oră.

Inainte de preparare, bucata de carne se scoate din marinată, se scurge şi se taie felii de 1 cm grosime.

Feliile se aşază pe o folie de aluminiu, astfel încât marginile să se petreacă. Se condimentează cu sare şi piper, se distribuie ficatul scurs şi porţionat, se presară praful de gelatină, apoi, cu ajutorul foliei, se rulează, răsucind capetele.

Se aşază rulada într-o tavă, se dă la cuptor şi se coace timp de 45 de minute.

Se lasă apoi să se răcească şi se taie felii de 1 cm grosime.

Până la servire, se păstrează în frigider.

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.