Rulada cu ficatei de pui din: faina, oua, unt, sare, ficatei de pui, costita, ciuperci, spanac, slaninuta, ceapa, usturoi, ulei, cimbru, tarhon, piper. Ingrediente: Pentru aluat: 250 g făină 1 gălbenuş 125 g unt 1 praf de sare apă Pentru umplutură: 500 g ficăţei de pui 100 g costiţă afumată 4 ciuperci 3 linguri spanac […]
Rulada cu ficat
PrinteazaRulada cu ficat din: carne de porc, carne de vitel, ficat de pui, ceapa, untura, sare, piper.
- 1 kg carne de porc sau vitel
- 300 g ficat de pui
- 2 cepe
- 1 lingura untura
- sare
- piper
Mod de preparare:
Speli carnea si o bati cu ciocanul pentru snitele, pana vei obtine o bucata intreaga cu grosimea de 1 cm, peste care presari sare.
Calesti ceapa taiata marunt, impreuna cu ficatul taiat bucatele.
Cand sunt gata, le dai prin masina de tocat (dupa ce s-au racit) sau le toci folosind robotul de bucatarie, intinzi foaia de carne, iar deasupra pui compozitia de ficat cu ceapa condimentata, rulezi si legi ruloul cu sfoara.
Asezi ruloul intr-o tava de chec si adaugi o cana cu apa, apoi dai forma la cuptor, la foc potrivit.
Cand servesti, tai rulada felii, scotand sforile inainte.
Pofta buna!
poate iti place si:
Rulada cu ficat si sos de rosii
Rulada cu ficat si sos de rosii din: aluat, unt, ulei, ficat de vitel, orez, cascaval, ceapa, morcov, telina, supa de pasare, cimbru, sare, piper, suc de rosii. Ingrediente: 400 g aluat fraged 2 linguri unt 3 linguri ulei 1 bucată ficat de viţel de aproximativ 300 g 1 pahar orez cu bobul rotund […]
Pofta buna!