Rulada cu ficat

Printeaza

Rulada cu ficat din: carne de porc, carne de vitel, ficat de pui, ceapa, untura, sare, piper.

Ingrediente:Rulada cu ficat

  • 1 kg carne de porc sau vitel
  • 300 g ficat de pui
  • 2 cepe
  • 1 lingura untura
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Speli carnea si o bati cu ciocanul pentru snitele, pana vei obtine o bucata intreaga cu grosimea de 1 cm, peste care presari sare.

Calesti ceapa taiata marunt, impreuna cu ficatul taiat bucatele.

Cand sunt gata, le dai prin masina de tocat (dupa ce s-au racit) sau le toci folosind robotul de bucatarie, intinzi foaia de carne, iar deasupra pui compozitia de ficat cu ceapa condimentata, rulezi si legi ruloul cu sfoara.

Asezi ruloul intr-o tava de chec si adaugi o cana cu apa, apoi dai forma la cuptor, la foc potrivit.

Cand servesti, tai rulada felii, scotand sforile inainte.

 

Pofta buna!

 

 

 

 


poate iti place si:

Rulada_cu_ficatei_de_pui

Rulada cu ficatei de pui

Rulada cu ficatei de pui din: faina, oua, unt, sare, ficatei de pui, costita, ciuperci, spanac, slaninuta, ceapa, usturoi, ulei, cimbru, tarhon, piper. Ingrediente: Pentru aluat: 250 g făină 1 gălbenuş 125 g unt 1 praf de sare apă Pentru umplutură: 500 g ficăţei de pui 100 g costiţă afumată 4 ciuperci 3 linguri spanac […]

Rulada in sos de rosii

Rulada cu ficat si sos de rosii

Rulada cu ficat si sos de rosii din: aluat, unt, ulei, ficat de vitel, orez, cascaval, ceapa, morcov, telina, supa de pasare, cimbru, sare, piper, suc de rosii.   Ingrediente:  400 g aluat fraged 2 linguri unt 3 linguri ulei 1 bucată ficat de viţel de aproximativ 300 g 1 pahar orez cu bobul rotund […]

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.