Rulada cu ficatei si ciuperci din: ceapa, ciuperci, oua, cascaval, patrunjel, marar, vin, unt sau ulei, sare, piper. Ingrediente: 2-3 cepe 400 g de ciuperci 4 ouă 300 g de caşcaval 1 legătură de pătrunjel 1 legătură de mărar ** 1 cană de vin roşu 2 linguri de unt sau ulei sare piper 1 pachet […]
Rulada fina din ficatei
PrinteazaRulada fina din ficatei din: ficatei de pui, ceapa, usturoi, vin alb, unt, zeama de carne, crema de branza, ulei, sare, piper.
- 800 g ficatei de pui
- 3 cepe
- 4 catei de usturoi
- 1 cescuta cu vin alb
- 1 lingura cu unt
- 1 cescuta cu zeama de carne
- 250 g crema de branza
- ulei
- sare
- piper
Mod de preparare:
Taie ceapa marunt si inabus-o in ulei. Adauga ficateii de pui, usturoiul taiat feliute, sare si piper.
Amesteca usor pentru a nu se prinde de fund. Cand scade zeama pe care o lasa ficateii, adauga cescuta cu vin. Lasa pe foc pana scade.
Dupa ce s-a racorit puţin, trece totul printr-o sita sau paseaza cu blenderul. A
dauga untul, iar daca e cazul, subtiaza cu zeama de carne.
Pateul astfel obtinut intinde-l uniform, in strat mai gros, pe o folie de aluminiu.
Pune deasupra crema de branza si, ajutandu-te de folie, ruleaza usor.
Lasa rulada la rece cel putin doua ore, apoi tai-o in felii mai groase.
Rulada fina din ficatei
Pofta buna!
poate iti place si:
Rulada cu ficatei de pui
Rulada cu ficatei de pui din: faina, oua, unt, sare, ficatei de pui, costita, ciuperci, spanac, slaninuta, ceapa, usturoi, ulei, cimbru, tarhon, piper. Ingrediente: Pentru aluat: 250 g făină 1 gălbenuş 125 g unt 1 praf de sare apă Pentru umplutură: 500 g ficăţei de pui 100 g costiţă afumată 4 ciuperci 3 linguri spanac […]
Pofta buna!