Ruladă cu foi de napolitană
PrinteazaRulada cu foi de napolitana din: foi de napolitana, zahar, apa, biscuiti, lapte praf, cocos, esenta de vanilie si margarina.
Ingrediente:
- 3 foi de napolitana
pentru umplutura de biscuiti:
- 200 g zahar
- 2 cani apa
- 500 g biscuiti simpli
pentru crema alba:
- 250 g zahar
- 300 g lapte praf
- 100 g cocos
- 1 esenta de vanilie
- 100 g margarina
- 50 ml apa
Mod de preparare:
Dai biscuiţii prin maşina de tocat. Caramelizezi zahărul şi adaugi apa.
Apoi după ce se topeşte zahărul, adaugi praful de biscuiţi.
Pregăteşti crema: Pui pe foc zahărul cu apa, până se topeşte zahărul, adaugi apoi margarina.
Aştepţi să se topească, apoi adaugi laptele praf, nuca de cocos, esenţa şi amesteci bine.
Stropeşti cu puţin sirop foile de napolitană, pui câte un strat din fiecare cremă şi rulezi.
Lucrezi rapid să nu se răcească crema, pentru că nu se mai poate rula.
Topeşti o ciocolată simplă la cuptorul cu microunde, la temperatură mare până în 20 de secunde si decorezi rulada.
Pofta buna!
Incoming search terms:
- rulada cu foi de napolitana