Ruladă cu foi de napolitană

Printeaza

Rulada cu foi de napolitana din: foi de napolitana, zahar, apa, biscuiti, lapte praf, cocos, esenta de vanilie si margarina.

Ingrediente:

  • 3 foi de napolitana

pentru umplutura de biscuiti:

  • 200 g zahar
  • 2 cani apa
  • 500 g biscuiti simpli

pentru crema alba:

  • 250 g zahar
  • 300 g lapte praf
  • 100 g cocos
  • 1 esenta de vanilie
  • 100 g margarina
  • 50 ml apa

 

Mod de preparare:

Dai biscuiţii prin maşina de tocat. Caramelizezi zahărul şi adaugi apa.

Apoi după ce se topeşte zahă­rul, adaugi praful de biscuiţi.

Pregăteşti crema: Pui pe foc zahărul cu apa, până se topeşte zahă­rul, adaugi apoi margarina.

Aştepţi să se topească, apoi adaugi laptele praf, nuca de cocos, esenţa şi amesteci bine.

Stropeşti cu puţin sirop foile de na­politană, pui câte un strat din fiecare cremă şi rulezi.

Lucrezi rapid să nu se răcească crema, pentru că nu se mai poate rula.

Topeşti o ciocolată simplă la cuptorul cu microunde, la temperatură mare până în 20 de secunde si decorezi rulada.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Incoming search terms:

  • rulada cu foi de napolitana

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.