Ruladă cu frişcă şi banane
PrinteazaO reteta de rulada cu frisca si banane din: oua, zahar, faina, smantana, zahar vanilat, banane si sare.
- 4 oua mari
- 6 linguri cu zahar
- 6 linguri cu faina
- 250 ml smantana dulce
- 1 pliculet cu zahar vanilat
- 2 banane
- sare
Mod de preparare:
Freacă gălbenuşurile şi zahărul tos. Când zaiărul s-a topit, adaugă fă na proaspăt cernută. Bate albuşurile cu un praf de sare şiincorporează-leîn crema de gălbenuşuri şi fană, cu mişcări de sus înjos.
Toarnă compoziţia într-o tavă tapetată cu hârtie de copt şi dă la cuptorul încins pentru 10-15 minute.
Pune foaia pe un şervet umed şi rulează. Lasă să se răcorească şi apoi îndepărtează hârtia de copt. Bate smântână rece şi adaugă zahărul vanilat.
Intinde foaia de pandişpan şi acoper-o cu frişca rece. Pune bananele întregi, decojite, pe mijlocul foii şi rulează cu atenţie. Dă la frigider.
Ruladă cu frişcă şi banane
Pofta buna!
Incoming search terms:
- rulada cu frisca si banane
- rulada cu frisca