Rulada cu frisca si cirese
PrinteazaRulada cu frisca si cirese din: zahar, cacao, oua, faina, cirese, frisca, praf de copt, esenta de vanilie.
Ingrediente:
- 150 g zahăr tos
- o lingură cacao
- 4 ouă
- 200 g făină
- 250 g cireşe fără sâmburi
- 400 ml frişcă lichidă
- 50 g zahăr pudră
- un plic de praf copt
- esenţă de vanilie
Mod de preparare Rulada cu frisca si cirese:
Se mixează zahărul tos cu ouăle şi esenţa de vanilie, se adaugă făina, praful de copt, cacaua şi se amestecă uşor cu o lingură de sus în jos.
Compoziţia obţinută se toarnă într-o tavă tapetată cu hârtie de copt.
Se dă tava la cuptor pentru 10-15 minute, iar după ce se scoate de la cuptor se rulează cu un prosop umed.
Frişca lichidă se bate cu zahărul pudră, până se întăreşte.
Când blatul s-a răcorit un pic, se întinde deasupra frişca, peste care se aşază fructele, apoi se rulează din nou şi se ornează cu frişcă.
Pofta buna!