Rulada cu frisca si cirese

Printeaza

Rulada cu frisca si cirese din: zahar, cacao, oua, faina, cirese, frisca, praf de copt, esenta de vanilie.

Ingrediente:

  • 150 g zahăr tos
  • o lingură cacao
  • 4 ouă
  • 200 g făină
  • 250 g cireşe fără sâmburi
  • 400 ml frişcă lichidă
  • 50 g zahăr pudră
  • un plic de praf copt
  • esenţă de vanilie

 

Mod de preparare Rulada cu frisca si cirese:

Se mixează zahărul tos cu ouăle şi esenţa de vanilie, se adaugă făina, praful de copt, cacaua şi se amestecă uşor cu o lingură de sus în jos.

Compoziţia obţinută se toarnă într-o tavă tapetată cu hârtie de copt.

Se dă tava la cuptor pentru 10-15 minute, iar după ce se scoate de la cuptor se rulează cu un prosop umed.

Frişca lichidă se bate cu zahărul pudră, până se întăreşte.

Când blatul s-a răcorit un pic, se întinde deasupra frişca, peste care se aşază fructele, apoi se rulează din nou şi se ornează cu frişcă.

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.