Rulada cu frisca si pepene verde din: oua, faina, zahar, zahar vanilat, sare, branza de vaci, frisca, zahar pudra, pepene verde.
Ingrediente:
pentru blat:
6 oua
6 linguri faina
6 linguri zahar
2 plicuri zahar vanilat
1 praf de sare
pentru crema:
150 g branza de vaci
200 ml frisca
1 plic intaritor frisca
4 linguri zahar pudra
300 g miez pepene verde
Mod de preparare:
Separi albuşurile de gălbenuşuri. Baţi albuşurile spumă tare cu un praf de sare, iar gălbenuşurile le freci cu zahărul tos şi zahărul vanilat până se albesc.
Combini albuşurile şi gălbenuşurile, încorporezi făina în ploaie şi amesteci uşor.
Tapetezi o tavă, torni compoziţia şi ţii la cuptor până trece testul cu scobitoarea.
Răstorni foaia pe un prosop umed, rulezi şi laşi la răcit.
Intre timp, mixezi brânza, bine scursă, cu frişca, întăritorul de frişcă şi zahărul pudră.
Scoţi sâmburii din pepenele verde, tai miezul cubuleţe şi-l laşi la scurs.
Derulezi foaia, întinzi compoziţia de brânză, pui din loc în loc cubuleţe de pepene şi rulezi la loc.
Rulada cu frisca si fulgi de migdale din: faina, zahar, oua, fulgi de migdale, frisca, fructe. Ingrediente: 125 g făină 125 g zahăr pudră 4 ouă 60 g fulgi de migdale Pentru umplutura: 250 ml frişca lichidă foarte rece Pentru ornat: frişcă fructe, după gust Mod de preparare: Ouăle cu zahărul se amestecă la bain-marie […]
Rulada cu morcovi si frisca din: oua, zahar, morcovi, faina, praf de copt, ghimbir, frisca, nucsoara, vanilie. Ingrediente: 3 ouă 135 g zahăr 100 g făină 2 morcovi o linguriţă praf de copt o linguriţă praf de ghirnbir 1/4 linguriţă nucşoară un praf sare 2 linguriţe scorţişoara esenţă de vanilie 250 ml frişca lichidă 100 g […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.